Corona virus update 10 September 2020

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

PARAMARIBO – Ook tussen woensdag- en donderdagavond is er een persoon in Suriname overleden aan Covid-19. Voor de maand september al de 22ste dode. Het overall sterftecijfer staat op 93.

30 van de 263 personen van wie in de afgelopen 24 uur een swab werd afgenomen, testten positief op het nieuwe coronavirus. Achttien van hen wonen in Paramaribo, tien in district Wanica en twee in district Sipaliwini. Met de nieuwe besmettingen komt Suriname op 678 active cases op een totaal van 4.477.

In het afgelopen etmaal zijn 73 personen Covid-19-vrij verklaard. Het totaal genezen burgers bedraagt nu 3.706. Momenteel worden er 99 personen verpleegd in ziekenhuizen en negen op intensivecareafdelingen. Verder zijn er 589 positieven in isolatie en 44 niet positieven in quarantaine.(dwt)