Lijk 19-jarige geborgen uit Cotticarivier

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

MOENGO – Ivanildo Faisel is zaterdag verdronken in de Cotticarivier ter hoogte van de markt te Moengo. De 19-jarige ging samen met twee leeftijdgenoten naar de rivier met de bedoeling te zwemmen. Faisel raakte in problemen en verdween in de diepte. Zijn lijk is maandag uit het water geborgen.

De afdeling Public Relations van de politie zegt dat uit het voorlopig onderzoek is gebleken dat Faisel met de twee andere jongemannen zat te borrelen bij een bar in de nabije omgeving. Op gegeven moment gingen de drie naar de Cotticarivier met de bedoeling er een duik in te nemen.

Faisel verdween kort nadat ze in het water waren in de diepte. Pogingen om hem nog te redden, bleven vruchteloos. Een zoektocht naar Faisel door politie en militairen leverde niets op, In de vroege ochtend op maandag is het lijk van de 19-jarige uit het water gehaald. Het lijk is afgestaan aan de nabestaanden van Faisel.