Bordo: 2000 pakketten om verkiezingsbelofte in te lossen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Joël (Bordo) Martinus, Mony Hond ‘The Caribbean Golden Boi‘ begint vandaag met het uitdelen van voedsel- en schoolpakketten aan behoeftigen. Het gaat om 2.000 pakketten die hij vanaf 10.00 uur op zijn woonadres te Hannaslustweg zal verstrekken. Bordo zegt in gesprek met Starnieuws dat hij in de verkiezingscampagne mensen beloofd had dat hij hulp zou bieden. “Al ben ik nu op non-actief in ABOP, maar mi fesi no mag fadon”, legt Bordo uit. 
Mensen die het moeilijk hebben mogen een voedselpakket en schoolpakket komen halen, zegt Bordo. Hij wil elke maand mensen ondersteunen. Indien de pakketten op zijn, zal hij de namen van de mensen die niets gekregen hebben, registreren. Hij heeft via Facebook beloofd dat hij een comeback zal maken en de mensen die hun hoofd nauwelijks boven water kunnen houden de helpende hand zal uitsteken. 
In de voedselpakketten zitten onder andere: 10 kg rijst, uien, aardappelen, knoflook, spijsolie, thee, blom, suiker, maggieblokjes en een pak Amerikaanse kippenbouten. De schooltassen zijn goed gevuld met schoolspullen die de scholieren nodig hebben wanneer de scholen hun deuren zullen openen op 1 oktober. Alles bij elkaar besteed Bordo SRD 225.000 aan de pakketten. Hij heeft ook wat donaties gekregen om dit project uit te kunnen voeren.