Godo op bezoek bij de DC Marowijne Zuid-West Mw. Olivia Dominie

Godo op bezoek bij de DC Marowijne Zuid-West Mw. Olivia Dominie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Economie

Afgelopen Vrijdag hebben een aantal ondernemers samen met leidinggevenden van de Godo bank een bezoek gebracht op Moengo.

De Godo bank is bereidt om via Stichting Paandi Fu Faandi ondernemers in geheel Marowijne te ondersteunen middels een credit naar behoefte

.De Districtscommissaris van Marowijne Zuid-West Mw. Olivia Dominie was deel van het gesprek.Mw Ester Thijn als voorzitter van de Stichting Paanfi Fu Faandi heeft een uiteenzetting gegeven over de voornemens van stichting in samenwerking met de Godo Bank om de kleine ondernemers in de dorpen financiƫl te ondersteunen.

De Godo Bank zal in samenspraak met de Stichting Paandi Fu Faandi en het commissariaat de mogelijkheid bekijken om een ATM pinautomaat te plaatsen op Moengo. De DC is zeer ingenomen met dit initiatief.