Nickerie maakt zich klaar voor komst Presidentiële delegatie.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

NIEUW NICKERIE – Het district Nickerie maakt zich klaar voor de komst van de Presidentiële delegatie op zaterdag 03 oktober 2020. Het centrum van ons district alwaar de activiteiten zullen plaatsvinden, krijgt een uitgebreide schoonmaak- en opknapbeurt.

Vandaag hebben de verschillende gewapende eenheden hun generale oefeningen gehouden voor het Commisariaat gebouw in het centrum van Nieuw Nickerie.

Zaterdag a.s. zal het Staatshoofd na de troepen te hebben geinspecteerd, welkom geheten worden door Districtscommissaris mw.Senrita Gobardhan.

De Presidentiële delegatie zal los van het Staatshoofd Z.E.Chandrikapersad Santhoki ook bestaan uit de Vice President Z.E.Ronny Brunswijk en een acht(8) tal Ministers. Na het officieel gedeelte zal de delegatie zich verplaatsen voor enkele bezoeken