You are currently viewing Atompai doet aangifte tegen penningmeester Kasi

Atompai doet aangifte tegen penningmeester Kasi

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Inspecteur van politie Mielando Atompai heeft gisteren aangifte gedaan bij Onderzoek Politiezaken (OPZ) tegen zijn collega inspecteur Sarwankoemar Kasi. Hij beschuldigt zijn collega van smaad en laster. SUN probeerde Kasi te contacten, echter was hij niet bereikbaar. Volgens Atompai heeft Kasi hem valselijk beschuldigd dat hij gelden van de Politie Sport Centrale (PSC) zou hebben verduisterd. Atompai is fungerend voorzitter (ondervoorzitter) van de Politie Sport Centrale en Kasi is de penningmeester. Volgens Atompai heeft Kasi een bedrag groot SRD 50.000 gelicht, maar niemand weet waarvoor het geld aan is besteed.

“Elk verstandig mens weet dat ik in mijn eentje geen lening kan aangaan, dus daarover valt er niets te zeggen. Bovendien is alles te achterhalen bij de bankinstellingen door wie al de gelden zijn gelicht. Ik heb nimmer gelden verduisterd”, laat Atompai optekenen. “Ik heb geen probleem met welke onderzoek dan ook. Een rein geweten vreest geen kwaad.” Er is een brief gestuurd naar de procureur-generaal om een onderzoek in te stellen tegen inspecteur Atompai, in verband met verduistering van meer dan SRD 300.000 bij de PSC. De gelden zijn volgens de aangever nooit verantwoord door Atompai. De aangever is volgens een Facebook-post van Atompai, inspecteur Kasi.