You are currently viewing 61-jarige vrouw door vier illegale geldwisselaars beroofd

61-jarige vrouw door vier illegale geldwisselaars beroofd

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

PARAMARIBO – Een 61-jarige vrouw is donderdagmiddag door vier illegale geldwisselaars beroofd in een handelszaak aan de Waterkant. De criminelen hebben een bedrag in Surinaamse Dollars en een gouden armband van de vrouw gestolen.

Uit het voorlopige politieonderzoek is naar voren gekomen dat de vrouw door de vier criminelen benaderd werd om valuta te wisselen. Zij ging akkoord en stapte met de mannen een handelszaak binnen om de geldtransactie te doen.

Tijdens de transactie werd het Surinaams geld dat zij in haar hand vast hield opeens weggerukt door een van de mannen. Ook een gouden armband werd van haar arm weggerukt waarna de vier mannen wegrenden. De politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de criminelen