You are currently viewing Acht verdachten in roofovervalzaak Gomperstraat aangehouden

Acht verdachten in roofovervalzaak Gomperstraat aangehouden

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

PARAMARIBO – Een gemengd team van de politie bestaande uit leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP), Kapitale Delicten(KD) en het Arrestatie Team(A-Team) hebben in de afgelopen week vanaf maandag 12 oktober tot en met zaterdag 17 oktober acht verdachten aangehouden ter zake onder andere deelneming aan een criminele organisatie, diefstal door middel van geweldpleging  en medeplichtigheid aan diefstal door middel van geweldpleging.

Vier mannen hebben op zondag 04 oktober een roofoverval gepleegd in de juwelierszaak, gevestigd nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat. Zij hebben een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten weggenomen, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. De criminelen vluchtten vervolgens weg in een personenauto.

De acht verdachten die zijn aangehouden zijn: Chamiel, W. (53), Rivaldo, M.(21), Elton, S.(20), Ramon, D.(45), Maikel de J.(30), Jerwien, K.(34), Cyrill O.(36) en Dino, P.(34). Het voertuig waarmee de daders het strafbaar feit hebben gepleegd is achterhaald en in beslag genomen alsook een deel van de gestolen sieraden. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze strafzaak.