You are currently viewing Dc’s Nickerie en Kabalebo maken werkafspraken over Covid-bestrijding

Dc’s Nickerie en Kabalebo maken werkafspraken over Covid-bestrijding

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

NICKERIE – De districtscommissaris (dc) van het Bestuursressort Kabalebo, Josta Lewis, heeft tijdens een werkbezoek aan Nickerie werkafspraken gemaakt met de burgermoeder van Nickerie, Senrita Gobardhan, en verschillende andere actoren die nauw samenwerken met het bestuursressort Kabalebo.

Tijdens haar bezoek aan de districtscommissaris van Nickerie zijn er afspraken gemaakt met betrekking tot het bestrijden van de Covid-19-uitbraak. De burgermoeder van Kabalebo maakte onder andere kennis met het Covid-19 Quick Response Team van Nickerie.

Verder is afgesproken dat in het vervolg passagiers komende uit Apoera zich zullen laten registreren. Dit houdt in dat het identiteitsnummer en verblijfadres van de passagiers opgenomen zal worden tijdens het afreizen naar Nickerie. Beide dc’s willen een goede samenwerking en goede communicatie om misverstanden te voorkomen.

Lewis heeft ook een bezoek gebracht aan de gewapende machten waaronder de Regio Commandant en de Gewestelijke Politie Commandant, die hun volle ondersteuning voor wat betreft het functioneren van de politie in het gebied beloofden. Het ligt in de bedoeling dat spoedig een werkbezoek aan het Kabalebo zal volgen.

De dc heeft ook een ontmoeting gehad met vertegenwoordigers van het Nationaal Leger in het district.

Ook aan de Aannemingsmaatschappij Baitali, die ook in Kabalebo operationeel is, bracht Lewis een bezoek. Hierbij werd de status van de weg Apoera naar Washabo besproken. De regiomanager beloofde de burgermoeder deze zaken door te spelen aan de directeur van het bedrijf.

Verder heeft de burgermoeder een bezoek gebracht aan het internaat Shiloh, waar ook scholieren uit de dorpen Apoera, Section en Washabo zijn ondergebracht. De dc schonk bij dit bezoek enkele schoonmaakmiddelen aan de beheerder van het internaat.