You are currently viewing Controle op winkelzaken voortgezet

Controle op winkelzaken voortgezet

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

NICKERIE – De afdeling Milieu en Gezondheidsdienst MGD bijgestaan door de Economische Controle Dienst ECD en de Bestuursdienst Wageningen hebben controle werkzaamheden uitgevoerd bij diverse winkelzaken in dat ressort. Bij die werkzaamheden zijn een aantal producten, waarvan de houdbaarheid reeds lang verstreken zijn, van de schappen gehaald.

Ook diepvries-producten die niet meer goed zijn voor consumptie hebben de samenwerkende diensten in beslag genomen.

Tijdens de controle is ook gebleken dat voorverpakte goederen zoals uien, aardappelen en zelfs suiker niet de juiste gewicht van een kilogram hebben. Terstond moesten deze producten opnieuw gewogen worden en nu op de juiste gewicht van een pond of kilogram.De controle werkzaamheden op winkelzaken en ook eethuizen in de diverse ressorten van Nickerie wordt verder voortgezet.