You are currently viewing Politie Moengo houdt verdachten inbraak aan

Politie Moengo houdt verdachten inbraak aan

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

MOENGO = De politie van Moengo heeft klaarheid gebracht in twee inbraken. Kenroy P. (36) werd aangehouden en overgedragen aan de recherche van regio Oost. De man wordt ervan verdacht medeplichtig te zijn aan een inbraak gepleegd in Moengo. Een eigenaar van een restaurant deed aangifte nadat bleek dat goederen uit zijn winkelzaak waren gestolen. 
Op camerabeelden is te zien dat Kenroy P. en zijn kompanen de inbraak hebben gepleegd. De verdachte werd opgespoord en aangehouden.

Het onderzoek leidde naar de andere twee verdachten Delcano A. (32) en Rinaldo P. (20), die ook in de kraag zijn gevat. 

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten ingesloten. Met de aanhouding van deze verdachten zijn twee onderzoeken van inbraak opgelost. Er zijn aanwijzingen dat er meerdere aanhoudingen zullen volgen. De recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder, meldt de politie Public Relations.