You are currently viewing Hulp aan de 5 kinderen van M. Bons

Hulp aan de 5 kinderen van M. Bons

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Woensdag 14 oktober jl. is de zoektocht, langer dan een week, naar een moeder van 5 kinderen gestaakt; zij is vermoord teruggevonden. Dit gebeuren heeft de Surinaamse gemeenschap opgeschrikt, zo ook Blaka Bigen Bondru. Wijlen Myrthe was een alleenstaande moeder en laat 5 kinderen achter in de leeftijd van 6-15 jaar. Wij (Thea en 2 kernleden BBB) hebben contact gehad met Dionne Bons (haar zus) en met haar toestemming besloten de fundraising tbv de 5 kinderen van wijlen Myrtle te organiseren. Wij gaan voor een lange termijn ondersteuning.

  • Gedacht wordt o.a. aan: – Financieren studiekosten op lange termijn voor alle 5 kinderen. – Schooluniformen, schoolpakketten – busgeld – bijdrage om de huidige woonomstandigheden te verbeteren; momenteel teveel mensen in een 2-kamerwoning.

Haalbaarheid van het bovenstaande, hangt af van het totaal gedoneerd bedrag.

Middels de FB site Blaka Bigen Bondru (BBB) zal er verantwoording over besteding van de gelden afgelegd worden; blijf ons volgen.

Namens de familie danken wij u bij voorbaat voor uw donatie en uw medeleven.

Thea Cairo ism BBB

Linak naar de donatie

https://getfunded.nl/campagne/12658-hulp-aan-de-5-kinderen-van-m-bons?fbclid=IwAR0Lzf9kEnn-T8NXsRzkGQsfwtnTUHjo6HzYc7GZ1K2C4R-tuhcd5DEA3kM