You are currently viewing Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Economie

Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout.

Het bedrijf heeft genoeg potentie om winstgevend te zijn. Met de juiste inzet van de aandeelhouder en de directie zal het de nieuwe leiding lukken om Grassalco tot een van de top mijnbouwbedrijven te maken, haalde de scheidende directeur aan.

Nieuwbakken directeur Rozenhout zegt dat iedereen gericht moet zijn op het doel van de organisatie: alle neuzen dezelfde kant op. “Ik wil u oproepen om oude geschillen en ongeregeldheden achterwege te laten, vrede te sluiten en met nieuwe moed samen met mij te trekken aan deze uitdaging,” haalde hij aan.

Minister David Abiamomofo is zich ervan bewust dat het bedrijf de potentie heeft om uit te groeien tot een winstgevend bedrijf.