You are currently viewing Dhr.Ose Jabini bezoekt Minister David Ambiamofo

Dhr.Ose Jabini bezoekt Minister David Ambiamofo

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Op 26 oktober 2020 bracht de Burgervader van het paramacaans gebied Dhr.Ose Jabini een bezoek aan Minister David Ambiamofo van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.

Het onderhoudt dat in eerste instantie een kennismakings karakter had eindigde in een werkbespreking.

DC Jabini was namelijk gëintereseerd in de volgende Hoofdzaken :- het beleid met betrekking tot de nutsvoorzieningen: Energie en water – En het beleid met betrekking tot de uitgifte van hout- en Goud concessies binnen het paramacaans gebied.De Burger vader blikt terug op een vruchtbaar gesprek met NH Minister Abiamofo en kijkt naar een vervolg werkbespreking. Met de verkregen informatie van de bewindsman meent de DC Jabini dan vanuit het commissariaat een beleid uit te stippelen dat beter afgestemd is op het beleid van het ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.