You are currently viewing Registratie belanghebbenden die reeds een grondaanvraag hebben ingediend

Registratie belanghebbenden die reeds een grondaanvraag hebben ingediend

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

CORONIE – De districtscommissaris van Coronie Maikel Winter maakt bekend dat er een registratie plaats vindt voor belanghebbenden die reeds een grondaanvraag hebben ingediend en ook degenen die in het bezit zijn van een bereidverklaring.

Bij de registratie dient u de volgende stukken mede te nemen:- een copie van uw strookje, aanvraag figuratieve kaart of- een copie van uw vervallen bereidverklaring of- een copie van uw vervallen toewijzingsbeschikking De registratie vindt plaats van maandag tot en met vrijdag van 7 uur s’morgens tot 12 uur s’middags op het Commissariaat afdeling Administratieve Diensten( afd. AD ) te Friendship.