You are currently viewing Woning hoogzwangere vrouw volledig afgebrand

Woning hoogzwangere vrouw volledig afgebrand

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

en woning te Ephraimszegen is zondagmiddag volledig afgebrand. In het huis woonden 2 jonge dames. Eén van ze heeft een kind en de andere is hoogzwanger. Het kind, die nog sliep in het huis, is door de opa in veiligheid gebracht. Voor de rest hebben ze niets meer kunnen redden uit de houten woning. DNA-lid Edgar Sampi van de Abop nam poolshoogte van het geval.

“Die dame is alles kwijt. Pakket nieuwe babyspullen, nieuwe ijskast enz.”, zegt het DNA-lid. Het zwangere meisje is met spoed opgenomen in het ziekenhuis gisteren. Sampi heeft haar vader een enveloppe met inhoud overhandigd, om de hoognodige kosten alvast te dekken. Verder zal Sampi ook inkomen met wat babyspullen en zorgen voor babyvoeding voor 3 maanden.

Hij roept anderen die willen ondersteunen, contact met hem op te nemen. De dames maken het qua gezondheid goed.