You are currently viewing K’saba Fusion in Suriname; Cassave Anders

K’saba Fusion in Suriname; Cassave Anders

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Cultuur

Op 31 oktober organiseerde Alida Babel een K’saba Fusion te Colakreek in samenwerking met Stg Babelfood ressort. De slogan was: ‘Food & fun’. Het ging om niet- traditionele gerechten van cassave; nieuwe, glutenvrije, vegetarische, vegan en non- vegan gerechten

Dit evenement ging vooraf aan een kookboek dat Babel uit zal geven om de mensen een beetje bekend te maken met verschillende onbekende cassavegerechten. Er zijn veel meer gerechten met cassave te maken dan de vijf of zes gerechten die wij in Suriname kennen. Alida kookte in Duitsland voor mensen van wie sommigen veganist waren of gluten vrij moesten eten en zo begon zij te experimenteren met cassave.

Het is nog niet zeker wanneer het kookboek uitkomt. Alida Babel hoopt dat ze het af heeft voor de feestdagen in december voor de cassaveliefhebbers.  –  culturu