You are currently viewing Verkeersdoden op de Afobakaweg

Verkeersdoden op de Afobakaweg

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

BERG EN DAL – Twee jongemannen zijn omgekomen bij een verkeersongeval aan de Afobakaweg ter hoogte van Berg en Dal. Volgens het politioneel onderzoek blijkt dat een Toyota Wish vanuit de stad richting Brownsweg reed. Door tot nog toe onbekende reden is de wagen van de weg geraakt en in een ravijn beland.

Voor de komst van de politie werden drie personen die gewond raakten vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Op de plaats delict werden twee levenloze lichamen van mannen aangetroffen.

Met het heengaan van deze twee slachtoffers, van wie de personalia onbekend zijn, is de verkeersbarometer gestegen naar 49. De politie van Brownsweg en Verkeersunit Regio Midden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek.