You are currently viewing Emotionele mama uit Suriname vindt hulp bij VP Brunswijk voor haar zieke baby

Emotionele mama uit Suriname vindt hulp bij VP Brunswijk voor haar zieke baby

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

PARAMARIBO – Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft op 4 november een bedrag van US$ 3050 gedoneerd aan enkele hulpbehoevende personen.

Een daarvan is Suraya Jhanjan die aanstaande zaterdag met haar zieke baby, die een hartoperatie moet ondergaan, naar Columbia moet vertrekken.

Tevens heeft de VP een aantal andere mensen geholpen. Hij doneerde een totaal bedrag van meer dan 3000 usd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met een bigup voor de VP. We wensen de baby een goede vlucht en heel veel beterschap toe. Geef het goede werk van de VP door aan belanghebbenden.

Vice-President Ronnie Brunswijk doneert $3050 om medische kosten hulpbehoevende te dekken. Het volgende deelde hij op zijn Facebook pagina:

De Vice-President van de Republiek Suriname Z.E. Ronnie Brunswijk, heeft op woensdag 04 november 2020 een financiële geste van $ 3050,- gedoneerd aan enkele mensen die in hoge nood zaten.

Moeder Suraya haalde aan dat zij bij meerdere personen en instellingen heeft aangeklopt, maar nog geen positief antwoord heeft gehad.

Zij is de vicepresident daarom zeer dankbaar voor zijn ondersteuning, meldt het Directoraat Volkscommunicatie.