DC Lewis bezoekt Krutu

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

De afgelopen week heeft de districtscommissaris van het bestuursressort Kabalebo, Mevr. J. Lewis, samen met een delegatie een bezoek gebracht aan het eiland Drietabbetje. Het doel van het bezoek was het bijwonen van de Krutu waar president CH. Santhoki en vice president R. Brunswijk als eregast aanwezig waren.

Bij deze krutu waren de districtscommissarisen van alle 7 bestuursressorten aanwezig.DC Lewis benadrukte in haar toespraak als gastspreker het belang van de samenwerking. Het is een bijzonder initiatief dat dc’s deel kunnen nemen aan een krutu in het belang van het district.

Op deze manier kan er veel meer bereikt worden.Verder kaartte de burgermoeder de vele problemen aan waarmee het district Sipaliwini in het bijzonder het bestuursressort Kabalebo te kampen heeft. Zaken zoals onderwijs en volksgezondheid vereisen speciale aandacht.Ook pleitte de DC voor een betere afzet van landbouwgewassen.