You are currently viewing Hamilton in tranen door zevende wereldtitel: ‘Hier droomde ik van’

Hamilton in tranen door zevende wereldtitel: ‘Hier droomde ik van’

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Lewis Hamilton is hevig geëmotioneerd door zijn zevende wereldtitel in de Formule 1. De Brit van Mercedes won zondag de spectaculaire Grand Prix van Turkije en evenaarde Michael Schumacher.

“Ik heb hier eigenlijk geen woorden voor”, zei Hamilton, die na de finish in huilen uitbarstte over de boordradio en in zijn eerste reactie naast het circuit een aantal mensen bedankte, onder wie zijn team.

“Als ik geen kans had gekregen bij Mercedes, dan had ik dit allemaal niet kunnen bereiken. De mensen hier op de grid en in de fabriek zijn fantastisch. Ik ben stuk voor stuk trots op ze en ik denk dat dat andersom ook wel zo is”, aldus de Engelsman.

“Ik droomde hiervan als klein jochie. Ik keek naar de Grands Prix en wilde daar later ook rijden. Dat is ook mijn boodschap aan alle kinderen. Laat je niet vertellen dat iets niet kan. Droom het onmogelijke. Geef nooit op en dan lukt het.”