You are currently viewing Carlos op heterdaad betrapt tijdens diefstal roomboter; kompaan voortvluchtig

Carlos op heterdaad betrapt tijdens diefstal roomboter; kompaan voortvluchtig

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

De 42-jarige Carlos L. alias “Caatje” heeft op vrijdag 6 en dinsdag 10 november een aantal pakken roomboter van het merk ‘Mariegold’ weg genomen uit een supermarket aan de Martin Luther Kingweg.
De winkelier maakte op dinsdag 10 november telefonisch contact met de politie van Domburg, nadat hij Carlos en zijn kompaan op heterdaad betrapte toen zijn enkele pakken roomboter in hun broekzakken wegstopten.


De winkelier sloeg alarm, waardoor beide mannen heel snel de zaak verlieten. De kompaan van Carlos ging een andere richting op en bij de komst van de politie was hij nergens te bespeuren.
Carlos stapte in een lijnbus om uit handen van de politie te blijven. Het gelukte de politieambtenaren de bus tot stoppen te dwingen, waarna zij overgingen tot de aanhouding van Carlos. Tijdens de aanhouding trof de politie enkele pakken boter in zijn broekzak.


Carlos verklaarde tijdens de voorgeleiding dat hij de pakken boter heeft weggenomen, omdat hij zijn vriendin en een buurvrouw boter had beloofd. Er werd ook een geldbedrag van SRD 4.000 in beslag genomen bij de verdachte Carlos.


Carlos L. alias “Caatje ” die een bekende is van de politie is na overleg met het Openbaar Ministerie, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.