You are currently viewing Gado jep mi, dan moet ik andere mensen ook kunnen helpen

Gado jep mi, dan moet ik andere mensen ook kunnen helpen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

“Ik ben blij dat ik dit voor jullie kan doen”, zei vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk in gesprek met een groep Surinaamse studenten die op Cuba studeert.

Zij brachten een bezoek aan de vp kort voor vertrek naar het eiland. Vanwege financiële redenen kon deze groep studenten niet eerder vertrekken om de studie in Cuba voort te zetten, meldt het Directoraat Volkscommunicatie

De reis naar Cuba is door Brunswijk mogelijk gemaakt. De groep vertrok rond tien uur op 20 november naar hun studiestandplaats.

Behalve de tickets terug zorgde de vp ook ervoor dat de studenten achterstallige betaling voor verblijf kunnen voldoen. Brunswijk beloofde de studiekosten van de groep voor dit studiejaar te dekken.

“Gado jep mi, dan moet ik andere mensen ook kunnen helpen,” haalde de vo aan. Hij moedigde de groep aan om de focus te hebben op de studie en die zo snel mogelijk succesvol af te ronden. “Ik reken op eenieder dat je daar hard studeert en je best doet. Behalve het persoonlijk voordeel zal ook ons land voordeel hebben aan het succesvol afronden van de studie tot arts in Cuba,” aldus Brunswijk.