Firma B. Chotelal komt gemeenschap Coronie ook tegemoet met goedkope goederen

Firma B. Chotelal komt gemeenschap Coronie ook tegemoet met goedkope goederen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

CORONIE – Door tussenkomst van districtscommissaris Maikel Winter en ondernemer Vincent Slagveer zal de Firma B. Chotelal op 4 december in Coronie zijn om goedkope producten aan te bieden aan de plaatselijke bevolking.

De verkoop zal plaatsvinden bij de Multifunctioneel zaal en begint om 0.8.00 uur s`morgens en duurt zolang de voorraad strekt.

Midden november startte Chotelall in Paramaribo door tussenkomst van de voorzitter van de politieke organisatie ABOP, Ronnie Brunswijk, met de verkoop van goedkope basisgoederen aan de samenleving.

“Op verzoek van velen heeft voorzitter Ronnie Brunswijk van de ABOP besloten de actie voort te zetten tot nader orde. Ook in de overige districten blijkt de behoefte groot te zijn. Hiermee streven voorzitter Brunswijk en Firma B. Chotelal de bewoners te voorzien van goedkope basisgoederen,” liet het bedrijf vorige week optekenen.

De eerste actie buiten Paramaribo werd gehouden op 29 november in Nickerie gehouden. Districtscommissarissen van de overige districten worden verzocht indien ze interesse hebben om een verzoek in te dienen bij de voorzitter van de ABOP.