Launch boek” Opa wat is kokos”

Launch boek” Opa wat is kokos”

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Op vrijdag 4 december 2020 heeft mevr. Jo-Ann Monsels haar boek in Coronie gelauncht. Allereerst heeft de MC Mildred Mase de dag opgedragen aan de Heer. Mevr. Monsels heeft eerst een onderzoek gedaan in Coronie en wilde de onderzoeksresultaten op een kindervriendelijke manier delen met de leerlingen van de 4 GLO-scholen t.w de O.S Totness, de Salem-, de St. Antonius- en de Gerardtschool.

Het besluit is dan genomen om een kinderboek te schrijven dat een deel van de leefwereld van Coronie uitbeeld. Bij de launch hebben de kinderen spontaan invulling gegeven aan de inhoud van het boek. Zo werd de potentie van de kinderen weer eens gezien.

De districtscommissaris van Coronie Maikel Winter stelde de komst van de auteur zeer op prijs en drukte de kinderen op het hart om altijd te blijven lezen. Ook heeft de MC een uiteenzetting gegeven wat er allemaal met de kokos gemaakt kan worden.

De auteur Jo-Ann Monsels ziet graag dat de kinderen meer gaan voorlezen aan elkaar. De DC mocht als eerst een presentje en een boek in ontvangst nemen. Vervolgens zijn alle leerlingen en schoolleiders in aanmerking gekomen voor een boek. Ze bedankt de DC, de kinderen en begeleiders voor hun inzet. Ook bedankt ze het hele team dat heeft bijgedragen aan deze geslaagde launch. De kinderen en de schoolleiders zijn de auteur zeer erkentelijk en zullen altijd bereid zijn om hun medewerking te verlenen.