VP Brunswijk helpt mensen met Beperking met rolstoelen.

VP Brunswijk helpt mensen met Beperking met rolstoelen.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

In het kader van “de dag voor de mens met een beperking” heeft de Vice- President rolstoelen overhandigd. Drie personen met een beperking zijn in aanmerking gekomen voor een rolstoel.

Een van de personen is Rivaldo Waterberg. Hij vond het een eer om door de Vice- President uitgenodigd te zijn en een persoonlijk gesprek te hebben. Waterberg vindt het bijzonder dat de mensen met een beperking niet vergeten worden.

De VP zei dat de mensen met een beperking niet moeten denken dat zij door hun beperking geen nut hebben. Ook de bijdrage van deze mensen is nodig voor de ontwikkeling van het land. Daarom probeert de regering Santhoki- Brunswijk ervoor te zorgen dat er het lot van deze groep verbeterd wordt meldt Directoraat Volkscommunicatie