Humanitaire hulp voor de Cubaanse asielzoekers komt goed op gang

Humanitaire hulp voor de Cubaanse asielzoekers komt goed op gang

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

De humanitaire hulp voor de bijkans 370 Cubaanse asielzoekers te Southdrain komt goed op gang.

Vanaf hun komst afgelopen maandag hebben Districtscommissaris Senrita Gobardhan, het NCCR en diverse Overheidsdiensten voorzieningen getroffen voor deze groep asielzoekende Cubanen. Sanitaire voorzieningen, medicamenten en ook levensmiddelen vanuit het Nickeriaans bedrijfsleven worden door tussenkomst van de Burgermoeder klaargezet voor de groep.

Er gaat er weer een partij levensmiddelen, medicamenten en verbruiksartikelen richting Southdrain. Dit terwijl ook een groep medewerkers van het Commissariaat Nickerie voor onderhoudswerkzaamheden naar het gebied wordt gedirigeerd.