Foto’s over Bigisma Dey first lady gaan viraal

Foto’s over Bigisma Dey first lady gaan viraal

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

PARAMARIBO – Diverse foto’s van de Bigisma Dey van first Lady Melissa Santhoki gaan viraal op social media. “Ze hebben zich niet gehouden aan de coronamaatregelen,” klinkt het.

Op de foto’s zijn seniorenburgers en andere genodigden te zien in Live Entertainment Center – het voormalig Flamboyant Park. Een drive-thru-event – zoals werd aangekondigd na heel veel kritiek vanuit de samenleving – bleek het niet te zijn.

Journalisten die het geheel wilden verslaan, werden buiten de deur gehouden. Intussen heeft Ivan Roosveld van de Communicatiedienst Suriname zijn verontschuldiging aangeboden. “Dat wat vandaag is gebeurd, is een grote fout en had nooit moeten gebeuren,” zei hij vanmiddag op een persconferentie.

Het is niet duidelijk van wie de instructie kwam, maar journalisten mochten niet aanwezig zijn tijdens het event. Zij krijgen ter plekke te horen dat zij een persbericht zouden ontvangen van de Communicatiedienst Suriname.