Drieling geboren in Diakonessenhuis

Drieling geboren in Diakonessenhuis

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

De geboorte van een drieling komt niet vaak voor. Het is zeldzaam voor het Diakonessenhuis. Voor moeder Ketlien Barron is het nog steeds bijzonder. Op 2 november omstreeks 08.58, 08.59 en 09.00 uur, is zij de trotse mama geworden van een drieling.

“Eigenlijk besef ik het nog steeds niet”, aldus Ketlien. Het is voor haar onvoorstelbaar dat ze direct drie kinderen tegelijk erbij heeft. Toen ze zwanger bleek, maakte ze een afspraak voor een echo en de echoscopist dacht dat hij twee hartjes had zien kloppen, maar toen die beter keek zag die er zelfs drie.

Ze kon het op dat moment niet verwerken en liet haar emoties de vrije loop. Ook bij het tweede echo-onderzoek werd bevestigd dat zij van een drieling in verwachting was.

De kindjes zijn middels een geplande keizersnede geboren in het Diakonessenhuis. Ian, Selena en Serena zijn vandaag zes weken oud. Wegens bijzondere omstandigheden heeft moeder Barron even willen wachten met de bekendmaking aan de samenleving.

Hoewel de zorg voor de drieling een hele grote uitdaging blijft, maken de moeder en de
kinderen het goed. Moeder Ketlien spreekt haar dank uit aan al de artsen en het verpleegpersoneel voor de goede begeleiding en de zorg die zij heeft mogen ervaren. Ze bedankt eenieder die haar heeft bijgestaan bij en tijdens de zwangerschap.