DC Winter geeft kerstcadeaus aan de kindercrèche en het bejaardentehuis in Coronie.

DC Winter geeft kerstcadeaus aan de kindercrèche en het bejaardentehuis in Coronie.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

CORONIE – DC Maikel Winter heeft het bejaardentehuis en de kindertjes van de kindercrèche blij gemaakt met kerstcadeaus. Het bejaardentehuis mocht namens de DC een wasmachine in ontvangst nemen van Districts Secretaris Cruden en een familielid. Deze wasmachine was op aangeven van dhr. Rozenblad een acute nood voor het tehuis. Juffrouw Blijd T. mocht als leidster van de kindercrèche een aantal kerstpakketjes in ontvangst nemen die speciaal voor de kinderen en de leidsters in elkaar werden gezet. Zij was de DC zeer dankbaar en wenste hem samen met zijn team een gezegende kerstfeest toe en een fijne jaarwisseling. “Moge alles jullie goed gaan”, aldus juffrouw Blijd.