Aanpak van de natte infrastructuur

Aanpak van de natte infrastructuur

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

SARAMACCA – Werkzaamheden van start gegaan in het district Saramacca zoals recentelijk overeengekomen tussen de minister van Landbouw Veeteelt en Visserij de heer P.Sewdien, DNA lid Rajindre Debie en Districtscommissaris Sherin Bansi Durga.

Het betreft hier de aanpak van de natte infrastructuur.Het ministerie heeft zijn werkarm N.V. Surzwam ingeschakeld om de herstelwerkzaamheden uit te voeren en zij zijn vandaag te Bombaysluis in het ressort Tijgerkreek begonnen. Het Commissariaat heeft haar medewerking verleend door arbeiders van de Civiel Technische Dienst in te zetten voor het herstellen van de sluisdeuren.

De volgende projecten die uitgevoerd zullen worden zijn: De Westpolder sluis te La Poule en sluisdeuren van Jankisluis in het ressort Wayamboweg.De DC Sherin Bansi- Durga, DNA Lid Radjendre Debie en de rayonleider van LVV, hr. Gerold van Brussel hebben zich vanmiddag persoonlijk georiƫnteerd bij de startsein van de werkzaamheden bij de Bombaysluis te Tijgerkreek.