De burgemeester van Saint Laurent du Maroni Sophie Charles op bezoek

De burgemeester van Saint Laurent du Maroni Sophie Charles op bezoek

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

ALBINA – : Een delegatie van het gemeentehuis van Saint Laurent du Maroni heeft in samenwerking met het Regionale Gezondheidsagentschap (ARS) vandaag een bezoek gebracht aan Albina met als doel de situatie over COVID-19 te bespreken met de Districtscommissaris Hunswijk.

De burgemeester van de gemeente Saint Laurent du Maroni Sophie CHARLES heeft voor het eerst haar ambtsgenoot uit Albina Districtscommissaris Hunswijk ontmoet.

De voorzitter van de CCOG en de burgemeester van Saint Laurent hebben daarbij ook een ontmoeting gehad met de Vice-President van de Republiek Suriname Zijne Excellentie Ronny Brunswijk.

Van deze gelegenheid is gebruik gemaakt om de verschillende problemen aan de Vice-President aan te kaarten die om oplossingen behoeven waaronder het afvalproblematiek op de Marowijne rivier en de problematiek over documenten van de burgerlijke stand ten aanzien van kinderen die geboren zijn in Frans-Guyana maar de ouders van Surinaamse origine zijn en in Suriname woonachtig zijn.