Guyana: De regering verlengt de COVID-19-maatregelen tot 31 januari

Guyana: De regering verlengt de COVID-19-maatregelen tot 31 januari

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Kaieteur News – De regering heeft de maatregelen in de Staatscourant van COVID-19 maatregelen uitgebreid. De richtlijnen in de krant voor de maand december zijn opnieuw gepubliceerd, wat betekent dat alle maatregelen van december van kracht blijven tot eind januari.


Deze omvatten de avondklok van 22.30 tot 04.00 uur. Sportscholen mogen worden geopend met een capaciteit van 50 procent om sociale afstand te garanderen. Restaurants met buiten dineren, bezorgdiensten / ophaalservice aan de stoep, benzinestations, post- en verzenddiensten, salons en kapperszaken, autoreparatiewerkplaatsen en kleding, schoenen en boekhandels zijn geopend van 4.00 uur tot 21.30 uur.


Bovendien blijven er strikte beperkingen gelden voor binnen dineren, sociale bijeenkomsten en de opening van rumwinkels en bars.