Herstel werkzaamheden aan de sluisdeur te  Margaretha.

Herstel werkzaamheden aan de sluisdeur te Margaretha.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

COMMEWIJNE – Op 01 januari 2021 is er vanuit het veld gerapporteerd dat er vanwege een te hoge waterdruk schade is gericht aan de sluisdeur van de sluis in het ressort Margaretha, waarbij een aantal planken zijn losgerukt.Vanwege de ernst van de situatie is de districtscommissaris direct ernaar toe geweest voor orientatie.

Met de ondersteuning van de coordinator van Openbare Werken Regio Oost dhr. Chirmotie A., dhr Soekhai van de afdeling Sluizen en Gemalen, de RR leden en burgers van boven genoemd ressort is dit probleem aangepakt.De DC heeft toegezegd dat er binnen afzienbare tijd een geheel nieuwe sluisdeur zal worden geplaatst en is een ieder erkentelijk voor de snelle aanpak waardoor calamiteiten kon worden voorkomen.