Huis van corruptie verdachte Robert Putter staat te koop

Huis van corruptie verdachte Robert Putter staat te koop

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

In het onderzoek naar de voortvluchtige ex-minister van Financiƫn, Gillmore Hoefdraad, zoekt de Surinaamse politie ook naar de 71-jarige Putter. Naar verluidt, was hij beleidsadviseur op de moederbank, maar eerstens adviseur van Hoefdraad.

Naar bekomen informatie, is de echtgenote van Putter momenteel in Suriname en drukdoende hun vastgoed te verkopen. Het woonhuis van het echtpaar Putter aan de Condor-straat, is reeds te koop aangeboden via een bekende Surinaamse makelaar en wel voor het riante bedrag van euro 375.000.

Keerpunt is van mening, dat gezien het feit dat deze man als verdachte wordt aangemerkt door het Openbaar Ministerie en er onverklaarbare transacties zijn gepleegd in zijn naam, de Staat desnoods zolang het onderzoek gaande is, beslag moet laten leggen op alle onroerende goederen die op naam staan van Putter.Meldt dagbladdewest