De Financiënminister zou moe zijn van gesjoemel van VHP-leden binnen de regering

De Financiënminister zou moe zijn van gesjoemel van VHP-leden binnen de regering

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

“Er is absoluut geen conflict tussen mij en mijn collega van Financiën. Wij trekken juist gezamenlijk op en delen dezelfde visie”.

Aan het woord is de minister van Buitenlandse Zaken, Albert Ramdin, die reageert op een bericht dat wordt rondgestuurd op social media.

Volgens het desbetreffend bericht is er een conflict tussen Ramdin en zijn collega van Financiën, Armand Achaibersing. De Financiënminister zou overigens ook moe zijn van gesjoemel van VHP-leden binnen de regering en zou hij op grond daarvan zijn portefeuille ter beschikking willen stellen.

Ramdin betreurt het dat er steeds valse berichten rond worden gestuurd met de bedoeling een wig te drijven tussen ministers en of om de regering te schaden.

Achaibersing – die tijdens het interview dat plaatsvond bij de ingang van het Regeringsgebouw kwam aangelopen – gaf Ramdin een schouderklop en een omhelzing om aan te tonen dat er niets aan de hand is.

“Wat willen jullie nog meer dat wij doen,” merkte hij vervolgens op. “U ziet mij toch hier. Ik ga naar de RvM. Er is niets aan de hand. Ik ben absoluut niet van plan om te bedanken. Ik heb daartoe geen reden,” aldus Achaibersing op vragen van journalisten.