District Commissaris Jabini met delegatie te Paramacca

District Commissaris Jabini met delegatie te Paramacca

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Van 8 tot 11 Januari bevindt District Commisaris Ose Jabini zich in zijn bestuurs ressort Paramacca. De Burgervader zal tijdens deze dagen werk besprekingen voeren met onder anderen: het traditioneel gezag, de politie, militairen , personeelsleden, ondernemers en organisaties.

De eerste groep waarmee de DC een onderhoudt had heden middag te Snesikondre bij het Commisariaat zijn de personeelsleden en daarna de RR en DR leden . Jabini heeft het personeel duidelijk gemaakt dat er rechten zijn, maar daar tegenover plichten.

Wilt men verandering binnen Paramacca zullen zij de handen in elkaar moeten slaan. Het personeel kwam ook aan het woord waarbij zij zaken hebben aangegeven welke zij graag anders willen. Met de RR en DR leden zijn er afspraken gemaakt voor mogelijke samenwerking. Voor Zaterdag 9 januari staat op het program een werkbespreking met het traditioneel gezag.