Gouden huwelijk voor echtpaar Poeran-Joeloemsing

Gouden huwelijk voor echtpaar Poeran-Joeloemsing

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

SARAMACCA – Op zaterdag 9 januari 2021 herdachten de heer Poeran Humphrey Bhagwandat en Mevr. Joeloemsing Ambawathi wonende te La Prevoyance no 385 in het district Saramacca, hun 50ste huwelijksjaar. Meneer Poeran is geboren op 23 juni 1945 in het district Saramacca.

Hij komt uit een gezin van 10 kinderen, 5 zonen en 5 dochters waarvan vier zonen en twee dochters zijn komen te ontvallen.De heer Poeran heeft verder de lagere school bezocht. Hij deed toen aan landbouw en later ook veeteelt. Mevrouw Joeloemsing is geboren op 15 april 1954 te Bombay in het district Saramacca. Zij komt uit een gezin van 14 kinderen waarvan twee zonen zijn te komen ontvallen. Zij heeft de lagere school bezocht. Verder moest zij ook meehelpen met de landbouw.Uit dit huwelijk zijn er 5 kinderen geboren, waaronder 3 zonen en 2 dochters.

De familie is verder uitgebreid met 12 kleinkinderen. Het geheim van dit 50-jarig huwelijksjubileum volgens het echtpaar is: LIEFDE EN RESPECT VOOR ELKAAR en een GOEDE VERSTANDHOUDING.

Op zaterdag 9 januari 2021 heeft de Districtcommisaris Mevrouw Sherin Bansi – Durga namens de President van de Republiek Suriname, Zijne Excellentie Chandrikapersad Santokhi en de first lady de felicitaties overgebracht en de gebruikelijke enveloppe overhandigd. De DC heeft het echtpaar daarbij jaren van geluk en een goede gezondheid toegewenst.