Oproep nabestaanden overleden 74-jarige Aanand Gowrising

Oproep nabestaanden overleden 74-jarige Aanand Gowrising

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Nabestaanden van de 74-jarige manspersoon die op zaterdagavond 9 januari op een woonadres te Leiding 8 kwam te overlijden, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van bureau Leiding 9A. Uit een ingesteld onderzoek is gebleken dat het om de in leven geheten Aanand Gowrising gaat. Volgens verklaring van de hoofdbewoner D.R., die een groenten venter is, heeft de overledene voor het laatst ongeveer drie jaar bij hem in huis gewoond. Aanand was tevens arbeider van de hoofdbewoner en sprak nooit over zijn familie. Ondanks er meermalen vragen aan hem werden gesteld, beantwoordde hij die nooit. Toen de hoofdbewoner tevens de werkgever van Aanand ontdekte dat hij geen levensteken meer vertoonde, schakelde hij de politie in.

Een arts stelde de dood van de seniorenburger vast. Er is hierbij geen sprake van misdrijf.

Nabestaanden of zij die denken deze manspersoon te hebben gekend kunnen zich 1x 24 uur in verbinding te stellen met de politie van bureau Leiding 9A., die te bereiken is op de telefoonnummers 338182 / 338010. (KPS)