Covid voorlichting sessie te Coronie

Covid voorlichting sessie te Coronie

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Op dinsdag 19 januari 2021 heeft drs. Castellanos van het Medisch Centrum een voorlichting sessie gehouden in de multifunctionele zaal aan alle diensthoofden in verband met de Covid-19 situatie in Coronie. De arts wilt de gemeenschap bewuster maken over de covid-19 maatregelen en de belangrijkheid van het gebruik van een mond- en neuskap, handsanitizer en de social distancing.

Hij heeft de diensthoofden op het hart gedrukt om enkele zaken goed in acht te nemen. Het is van eminent belang dat de diensthoofden erop toezien dat de covid-19 maatregelen strikt nageleefd worden. Zodra iemand met bepaalde klachten zoals koorts, diarree, droge hoest en verkoudheid op het werk verschijnt moet die onmiddellijk verwezen worden naar de arts.

De districtscommissaris van Coronie Maikel Winter stelt het zeer op prijs dat de arts bereidt was om met de aanwezigen hierover te brainstormen.Laten wij met ons allen de verspreiding van het coronavirus voorkomen.