Johan Misiedjan brengt ‘Tide Neti’ na twintig jaar uit

Johan Misiedjan brengt ‘Tide Neti’ na twintig jaar uit

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

PARAMARIBO – “We moeten onze gevoelens niet blokkeren. Vind je iemand leuk, geef het te kennen. Spreek de persoon eerlijk aan en laat weten hoe je over hem of haar denkt.” Dit zegt Johan Misiedjan.

Ongeveer twintig jaar geleden maakte hij een soortgelijke situatie mee. “Ik was in het jaar 2000 in Beverdijk op een boottocht. Ik zag iemand constant naar mij kijken, maar we hebben geen toenadering gezocht.” De volgende avond schreef hij er een nummer, ‘Tide neti’, over. Echter, Misiedjan heeft nu pas besloten het uit te brengen, omdat nu de juiste tijd daarvoor is.

In het nummer zingt hij over een chique vrouw die erg opvalt door haar uitstraling. Het doel van de zanger is om dicht bij haar te komen, zodat beiden van elkaars liefde kunnen genieten. “Ik bezing dit onderwerp, omdat liefde de belangrijkste kracht is in het leven. En vooral nu wij met z’n allen vaker thuis zijn, mag de liefde niet ontbreken anders heb je alleen maar ruzie in huis.” Het is geen ‘Guaracha’, de snelle salsanummers waar hij om bekend staat, geworden. ‘Tide neti’ is een ‘Son Montuno’, een langzaam romantisch salsanummer.

De artiest zegt ondanks de Covid-19-situatie genoeg te doen te hebben. Als zelfstandige ondernemer en zanger heeft hij zijn handen vol. Maakt hij geen muziek, dan is hij in zijn bedrijf bezig of omgekeerd. Misiedjan werkt aan een nieuwe album, waarvan enkele nummers nog dit jaar zullen uitkomen op iTunes en andere digitale platformen. Hij brengt twee songs uit in een Latijnse stijl waarop hij nooit eerder muziek heeft uitgebracht. “We zijn al bezig met de opnames.”