Gordon Touw Ngie Tjouw op bezoek bij districtscommissaris van Para.

Gordon Touw Ngie Tjouw op bezoek bij districtscommissaris van Para.

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Directeur Gordon Touw Ngie Tjouw van het directoraat Sport van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport, heeft hedenmorgen en bezoek gebracht aan de districtscommissaris van Para. De directeur en zijn team zullen in de komende dagen vertoeven in Para, om zich te orienteren in verschillende woongemeenschappen voor het identificeren van de sportbehoefte van de Paraan. Het doel is om een plan te maken, met gerichte sportbeleid voor Para. Er werd ook een intentieverklaring getekend door de directeur en de dc voor een intensieve samenwerking op de ontwikkeling en uitvoering van een gedecentraliseerd Sportbeleid.