Opinie: OM wakker geworden na jarenlange slaapwandelen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws

Het OM met de name de PG laat behoorlijk van zich horen de afgelopen tijd.Allerlei prominente/machtige figuren met name van de vorige regering worden meedogenloos in de cel gegooid.Velen hebben hun mening hierover geuit.Vooral over de in gevangenneming van Adhin is er veel roering in de samenleving met name in de NDP kamp.

Maar laatst heeft VP Brunswijk zich ook uitgelaten over deze zaak.Hij vond namelijk dat het niet tot een gevangenneming van Adhin hoefde te komen.Dit is de PG duidelijk in de verkeerde keelgat geschoten.

Want als door een tjoeboela gestoken liet de PG meteen via Starnieuws weten dat hij niet ervan gediend is dat de VP beslissingen van het OM bespreekt.Brunswijk haastte zich om de dag na zijn uitspraak meteen zijn woorden terug te nemen.

Met de woorden dat het niet zijn bedoeling was om beslissingen van het OM te bespreken, dan wel te bekritiseren.Tot zo ver staat het OM, en de PG in hun gelijk, MAAAAAARRRRRRRR, all eyes on you OM, en PG !!!!We houden jullie nu als volk scherp in de gaten, net zoals jullie de ex-NDPers scherp in het vizier hebben..

Want morgen zal iemand waarmee jij goed bevriend bent ook een scheve schaats rijden, dan willen we precies deze zelfde strenge rechtvaardige PG/OM hebben.Een PG die geen vriendjespolitiek zal spelen, maar een PG die zegt : Recht voor een, recht voor allen !!!Tot de volgende keer..

Groetjes van, Man van de Straat…